Valkea Rakkaus

Runoilija jangga

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se oli kaunis talvi ilta, satoi kevyesti lunta.

Vain valkoinen harso pienoinen, päällä puiston puiden oksien.

Kaunis täysikuu loii valollaan tunnelmaa, ja hetken luulin sinun olevan unelmaa.

Sydämeni liisi kuin varpunen, siivillä vertain enkeleten.

Läpi hiljaisen kaupungin ajelin, ja lempikappalettani hyräilin,

itsekseni hymyilin.

Selite: 
Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.... <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot