Mies, joka halusi rakentaa talon

Runoilija -Katinka-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2004
Viimeksi paikalla: 19.9.2020 14:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Unessaan hän halusi rakentaa talon, jos jaksaisi.
Hän rakentaisi, kuten keltainen mies koppalakissa.
Sitten hän nauroi: "Jos jaksaisi!"
Hän nukahti.

Minä pelkäsin kuolevani, kuten kuolee sellainen,
joka lasia vasten litistetään.
Suunnittelematta, hyvästelemättä, yksin ja toisen tahdosta.
Mutta sellaisia ne kuolemat ovat, minä ajattelin ja nukahdin,
kuin en koskaan kuolisi.

Selite: 
Ystäväni kysyi unissaan minulta Simpsonien poliisipäällikön nimeä ja mietti rakentaisiko samanlaisen talon, kuin tällä. Minä säikähdin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot