Kesän viimeinen päivä

Runoilija -Katinka-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2004
Viimeksi paikalla: 19.9.2020 14:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesän viimeinen päivä
Istun sinun parvekesohvallasi kivistä ananaspitsaani syöden
Katselen vuoroin taivasta, vuoroin taideteostasi
Odotan kyytiä kotiin

Edellisenä yönä unissani kreikkalaiselle sohvamatkustajalle alushousuja esitellessäni
En olisi arvannut,
Että syksy jatkuu tammikuuhun

Selite: 
Kesän viimeisenä päivänä paistoi aurinko, hieno päivä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot