Rapistunut muistomerkki

Runoilija -Katinka-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2004
Viimeksi paikalla: 19.9.2020 14:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oma koti alkaa tuntua asunnolta
Ne pyrkivät sisään joka puolelta,
pahat henget

On suljettava ikkunat
oltava hiljaa
varottava jättämästä itsestään jälkeäkään

Ei saa astua ulos,
jos ei jaksa astua muottiin
Minä en ole taikinaa

Kun 'minä' alkaa tuntua taakalta
niiden sanelemalta instituutiolta,
elää enää vain käskyjen varassa

Oma ruumiini,
temppelini,
on enää vain elämäni mausoleumi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot