Sinut tuntien

Runoilija -Katinka-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2004
Viimeksi paikalla: 19.9.2020 14:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin kertoa sinulle kaiken,
Ja sinä kuuntelisit.
Tahtoisin lausua sinulle kaikki kauneimmat äänteet,
Suudella niskaasi kaikkein suloisimmat sanat.
Mitään sen parempaa en nyt tiedä.

Sormilla piirtäisin selkääsi kaikki avaruuden kuut,
Hiuksillani sinulle tuoksuttaisin taivaan tähdet.

Saanhan kuivata kasvoiltasi lumen pisarat,
Kutittaa sinua kevään kukkasin?
Sen vähempää en enää uskalla toivoa.

Selite: 
On olemassa tukuttain toiveita.
Kategoria: 
 

Kommentit

oi,. miten kaunis! <3
JA ONNEA ;)

Huisan ihana ja kaunis eleinen runo :)
Tykkäsin <3 :)
SINULLE ONNENTOIVOTUKSET :)

 

Käyttäjän kaikki runot