Sieniä Sateensaarella

Runoilija -Katinka-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2004
Viimeksi paikalla: 19.9.2020 14:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei poika.
Tule norsupeittoni alle.
Anna karheiden jalkojeni lämmittää.

Nukahda tähtiverhoni suojaan.
”Äläkä pelkää myrskyä.”
Enkä enää muistakaan.

Laula minut uneen.
Anna minun koskettaa.
Kunpa et enää juoksisi.

Tuo minulle syy huolehtia.
Suo kasvaa kanssasi.
Annan sinun katsoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot