Todistajani

Runoilija -Katinka-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2004
Viimeksi paikalla: 19.9.2020 14:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos olisin todistaja, olisin huono sellainen.
En edes näe.
Jos vaikka näkisinkin, en ehtisi katsoa.

Tuoksu on tärkeämpi kuin tuhat sanaa,
Kertovat kemistit.

Minun tuoksuni on kuin vaatekaappi.
Tunkkainen ja pelottava.
Hän kuvaili sitä hedelmäiseksi,
Ellen väärin muista.

Hän oli taas yksi hän.
Sen hetken elämäni suurin rakkaus.

Selite: 
Voiko koskaan rakastaa liikaa, onko rakastaminen koskaan turhaa?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot