SKMK osa 2: Uusi rakas

Runoilija Juustonunna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi, lisäilen tänne mun kirjoittamia nuorille suunnattuja novelleja. :)
 

Jatkuu...

Juulia oli eronnut Nikosta pari viikkoa sitten ja makasi nyt parhaan kaverinsa, Annin sängyllä ja naputti hänelle Nikon toilailuista: ''Eihän siitä suhteen jatkosta mitään tullu, ku jätkä oli pettäny mua kaks viikkoo ja sit yhtäkkii haluski mut takas. Kaikki oli hyvin, mut sit se perkeleen Suvi soitti ja oli kuulemma tulossa tänne syyslomalle ja halus tavata Nikon, niin sillon mulla keitti yli. Oltiin riidoissa koko ajan ja erottiin viime viikolla. Äh, en vaa jaksa sitä Suvia!'' ''Rauhotu nyt, Niko on nyt mennyttä elämää. Se teki kyl tosi väärin sulle'', Anni vastasi ja halasi kaveriaan sängyllä. Juulia halasi takaisin ja hymyili Annille kiitokseksi. Anni oli Juulian mielestä todella nätti tyttö pitkine, vaaleine hiuksineen ja sinisine silmineen. Hän asui Juulian lähellä ja oli samanikäinen kuin Juulia, jonka mielestä Anni oli paras ja hauskin tyyppi ikinä. Lisäksi Juulia oli huomannut pitävänsä hänestä pidemmän aikaa myös enemmän kuin kaverina, mutta eihän sitä uskaltanut Annille sanoa. Olivathan he kaverimielessä joskus pussanneet, mutta tykkäisikö Anni hänestä oikeasti? Mutta eihän Juulia mikään lesbo ollut, ei kai?

Juulian Anni-unelmat keskeytyivät, kun hänen puhelimensa piippasi tekstiviestin merkiksi. ''Äh, mutsi pyytää syömään, no en tod mee!'' Juulia sanoi ja kirjoitti syövänsä Annin luona. Oikea syy oli se, että Juulia halusi olla Annin seurassa eikä lähteä yhtään mihinkään. Hän olisi niin halunnut kertoa ihastumisestaan Annille, mutta hän ei vain uskaltanut. Mitä, jos Anni hylkäisi hänet tai haukkuisi lesboksi lopun ikänsä? Äh, ei Anni sellainen ollut, vaan ihana ja kiva tyttö. Juulia päätti näyttää tykkäämisensä jotenkin, joten hän meni koneella istuvan ystävänsä luokse ja halasi häntä hellästi, jolloin Anni yllättyi mutta halasi Juuliaa takaisin. ''Murrrmeli'', Juulia sanoi ja pussasi Annia päälaelle. ''Mikäs sul on?'' Anni naurahti. ''Eiiii mikään, sä oot vaan niin kiva kaveri'', Juulia sanoi, vaikka ajattelikin tytöstä jotain ihan muuta. Juulia istui Annin viereen ja he menivät katsomaan Naurunappulan hauskoja kuvia. He selasivat sivuja pitkään ja nauroivat hauskimmille kuville. Seuraavaksi he menivät YouTubeen kuuntelemaan Stigiä ja Mikael Gabrielia. ''Saanko mä jää tänne yöks, ku sanoin äitille et voisin syödä täällä?'' Juulia kysyi. ''Joo, saat toki jäädä, ei mulla täs mitään tärkeetä oo. Syö vaan, oothan sä täällä syöny ennenki'', Anni vastasi ja lisäsi: ''Mä halusinki, et sä oot täällä mun kaa.'' ''Kiitos, voitas kattoo illalla vaik joku leffaki'', Juulia sanoi hymyillen. Sitten he lähtivät syömään ja ulos.

''Kato!'' Anni sanoi ja roikkui jaloistaan koulun pihan kiipeilytelineestä. ''Vähä sä oot hyvä!'' Juulia sanoi ja piteli samalla Annin mustaa Aku-koiraa fleksistä. Aku oli rodultaan kleinspitz, joten se oli aika pieni ja suloinen. Juulia rapsutti Akua ja katsoi, kun Anni veti leukoja kiipeilytelineen tangossa. Hän oli laiha ja hyvä liikunnassa. ''27, 28, 29 ja 30'', Anni laski ja hyppäsi alas telineestä. ''Mihis mennään seuraavaks?'' hän kysyi ja nosti ilosesti haukkuvan Akun syliinsä. ''Mennään vaik kaupoille ja sitten teille, eihän tästä kauaa teille kävele'', Juulia vastasi ja he lähtivät kävelemään kohti Laukaan S-markettia. ''Voitas ostaa jotain mättöö'', jos me sitä leffaaki kateltas'', Anni sanoi ja kysyi, minkä elokuvan Juulia haluaisi nähdä. ''Vaik 3Simoa, se on ainaki hauska'', Juulia vastasi. ''Joo, katotaan vaan, mä en ookaan nähny sitä'', Anni sanoi ja hymyili astuessaan sisälle Ässään.

Leffan ja herkkujen jälkeen Juulia ja Anni hiipivät takaisin Annin huoneeseen yläkertaan. Kello näytti melkein kahtatoista yöllä, joten heidän piti liikkua hiljaa, jottei Annin vanhemmat ja pikkuveli heräisi. Annin veli oli 6-vuotias Elias, joka asui alakerrassa isän ja äidin huoneen vieressä. Lisäksi alakerrasta löytyi sauna, olohuone, keittiö, wc ja eteinen. Puolestaan yläkerta oli Annin valtakuntaa, jossa oli myös vierashuone, toinen wc ja varasto. Anni ja Juulia olivat melkein yläkerrassa, kun Juulia päätti säikäyttää Annin sujauttamalla käsivartensa tytön kainaloiden alta, jolloin Anni säikähtäisi pahanpäiväisesti. Juulia hiipi hiljaa Annin takana ja antoi kaverilleen yllätyshalin, jolloin Anni alkoi melkein kiljua. ''Perkule'', häneltä pääsi ja Juulia oli revetä nauruun, jolloin Anniakin alkoi naurattaa. ''Ei saa kirota ei'', Juulia sanoi ja Anni mottasi häntä hellästi päähän. Heitä nauratti ja Juulia halasi Annia huomaamattaan yhä. ''Öö, voiks päästä irti?'' Anni kysyi ja Juulia irroitti otteensa. Tytöt hymyilivät toisilleen hämmentyneesti ja silloin tapahtui jotain. Anni pussasi Juuliaa poskelle ja sanoi: ''Sä oot iha hölmöläinen.'' ''Ite oot, Juulia naurahti ja oli seota äskeisestä pususta. Hän hymyili Annille ja sanoi: ''Mä haluisin kertoo sulle yhen jutun.'' ''Ai minkä?'' Anni kysyi. Juulia oli kauan hiljaa ja sanoi: ''Sä oot tosi ihana kaveri.'' Anni naurahti ja ihmetteli, miksi Juulia oli kehunut häntä myös niin kivaksikin. ''Kerro ny mikä on.'' ''En mä uskalla, mä kerron joskus'', Juulia sanoi eikä Anni kysellyt enempää. Sitten he menivät Annin huoneeseen ja alkoivat laittaa Juulialle petiä Annin viereen.

Hetken kuluttua sänky oli valmis ja tytöt makasivat siinä vierekkäin. Juulialla oli yllään punainen yöpaita ja shortsit, ja Annilla oli puolestaan musta toppi ja harmaat lökärit. Anni melkein nukkui, joten Juulia piti häntä kädestä ja luki Twilight-romaania. Heillä oli aina tapana nukkua käsi kädessä, kun he nukkuivat yhdessä. Näin oli ollut yläasteelta lähtien. Juulia katsoi unista kaveriaan ja muisteli hymyillen saamansa pusua. ''Mä tykkään susta iha hitosti'', hän ajatteli Annia katsellessaan. ''Oon tykänny susta niin kauan, jo sillon ku olin Nikon kaa. Voi, kumpa mä voisin kertoo sulle...'' Juulia kiuskasi vahingossa ääneen, jolloin Anni avasi silmänsä ja kysyi: ''Kertoa mitä?'' Juulia silitti hellästi Annin kättä ja sanoi: ''Mä tykkään susta.'' Anni oli hetken hiljaa ja vastasi: ''Kiva...'' ''Eksä sit tykkää musta?'' Juulia kysyi pettyneenä. ''No höpönlöpö'', Anni vastasi ja pussasi Juuliaa hellästi suulle, mikä tarkoitti ''tykkäänhän''. Juulia vastasi pusuun ja hymyili. He pussailivat hetken ja nousivat istumaan. ''Tykkäätkö sä musta iha oikeesti?'' Juulia kysyi ja otti Annia taas kädestä. ''No kysytki vielä'', Anni sanoi ja hipaisi hellästi Juulian nenää. ''Noku must tuntuu, ettet pidäkää must'', Juulia sanoi hiljaa. ''No tottakai tykkään, hömppä. Tää tuli vaa vähä äkkii, joten otetaa rauhallisesti, eiks je?'' Anni vastasi ja Juulia oli samaa mieltä. Sitten he ottivat toisiaan taas kädestä ja nukkuivat kohta sikeästi.

Aamulla Juulia puhalsi varovasti Annin kasvoille ja sai tytön heräämään pikkuhiljaa. Juulia katsoi Annia silmiin ja he hymyilivät toisilleen. ''Moi'', Juulia sanoi ja pussasi Annia otsalle. ''Moimoi'', Anni vastasi ja otti Juuliaa kädestä. ''Sä oot niin söpö väsyneenä'', Juulia sanoi ja vaihtoi neniä Annin kanssa. ''Säki oot'', Anni vastasi ja hymyili. He halasivat toisiaan ja vaihtoivat parit aamupusut. He halailivat ja suutelivat hetken, minkä jälkeen Juulia katsoi muruaan vakavasti ja sanoi: ''Mä haluun pitää susta huolta, enkä anna kenenkään satuttaa sua.'' ''Oi, kiitos'', Anni vastasi ja halasi Juuliaa jälleen. ''Tuu tänne'', Juulia sanoi ja Anni tuli hänen syliinsä. ''Mä tykkään susta iha liikaa'', Juulia hymähti ja kietoi käsivartensa Annin ympärille. ''Niin mäkin susta'', Anni vastasi ja pörrötti Juulian ruskeita hiuksia. ''Ei kerrota vielä mun porukoille mitään, okei?'' Anni jatkoi ja alkoi tehdä hiuksiin pikkulettiä. ''Ei kerrota, otetaan iha iisisti joo. Kaipa me voidaan Facebookkiin laittaa?'' Juulia vastasi ja hymyili. ''Laitetaan vaan, mut mitähä muut siitä sanoo?'' Anni kysyi mietteliäänä. ''Ei sil oo mitään välii, ei anneta muiden häiritä. Mut tarkottaas toi, et me voitas alkaa oleen?'' Juulia kysyi toiveikkaasti, ja Anni nyökkäsi. ''No hyvä'', Juulia vastasi ja suuteli Annia hellästi. ''Tiiätsä, mä taidan rakastaa sua'', Juulia sanoi. ''Niin mäkin kuule sua'', Anni vastasi. Ja niin he alkoivat seusrustella.

Eräänä iltana Anni oli hyvin hiljainen ja jotenkin apea, joten Juulia kysyi häneltä, onko kaikki hyvin. ''Äh, on joo. Jotenki vaa stressaa'', Anni sanoi ja katsoi hiljaisena televisiota Juulian olkkarin sohvalla. He olivat kahdestaan kotona, koska Juulian perhe oli syömässä erään perhetutun luona. ''Onks kaikki varmasti ok, pelottaako sua jokin?'' Juulia kysyi ja silitti Annin hiuksia. ''Sä voit ihan oikeesti kertoo mulle, mä autan sua.'' Anni katsoi Juuliaa surkeana ja vastasi: ''Mä pelkään kuolemaa.'' ''No voi sua, ei sitä tarvii pelätä'', Juulia sanoi ja silitteli kultaansa hellästi. ''No ku mä kuolen'', Anni sanoi. ''Et sä mihinkää kuole, en mä anna semmosen tapahtua'', Juulia sanoi hymyillen. ''Niin mutku mä voin kuolla'', Anni vastasi ja huokaisi. ''No mihin sä nyt kuolisit?'' Juulia ihmetteli ja Anni kertoi paprika-allergiastaan ja siitä, miten vaarallista paprikan syöminen voi hänelle olla. ''Mun kurkku voi turvota umpeen'', Anni jatkoi ja Juulia pyysi hänet lähemmäs, jolloin Anni tuli ja Juulia halasi häntä. ''Et sä muru mihinkää kuole, ollaan vaan varovaisii. Ajatele jotain mukavaa'', Juulia sanoi ja pussasi Annia poskelle. ''No okei, ehkä mä vähän ylireagoin'', Anni vastasi ja pussasi Juuliaa takaisin. ''Haluisitsä kattoo jonku leffan?'' Juulia kysyi ja vei Annin huoneeseensa DVD-hyllyn viereen. ''No me voitas tehä jotain muutaki'', Anni sanoi. ''Uu, aijaa? Uppistakeikkaa'', Juulia sanoi ja nosti Annin syliinsä. Hän oli kevyt tyttö. Juulia pussasi Annia huulille ja sanoi: ''Murmeli.'' ''Ite oot'', Anni vastasi ja suukotti Juuliaa takaisin. ''Mentäskö me valitseen se leffa vai ollaanko näin?'' Juulia kysyi. ''No ollaan näin'', Anni vastasi ja hipaisi Juulian nenänvartta. ''No sehän sopii'', Juulia vastasi hymyillen.

Seuraana päivänä Juulia ja Anni menivät ensikertaa parina kaupungin keskustaan. Aluksi he eivät uskaltaneet kävellä käsikädessä, kunnes Juulia otti Annia kädestä ja sanoi: ''Mehä voidaan olla vaikka kavereita, ei kukaan tajuu.'' ''No okei'', Anni vastasi ja tarttui Juulian käteen. ''Mä haluisin toki tehä muutaki ku pitää kädestä'', Juulia sanoi ja pussasi Annia poskelle. ''No joo mäkin, mut sit ku ollaan jossaki kahestaan'', Anni vastasi ja hymyili. ''Noku sä oot vaa niin ihana'', Juulia sanoi ja pussasi Annia taas. ''No sähä villinä oot'', Anni vastasi ja otti kultansa halaukseensa. ''I love you'', Juulia kuiskasi. ''No hönö, niin mäki sua'', Anni sanoi ja silitti Juulian selkää. Sitten he lähtivät Seppälään katsomaan uusia Jumpsuitteja. Seppälässä tytöt haalivat mukaansa monta Jumpsuit-haalaria ja menivät samaan sovituskoppiin, jossa he halasivat ja suutelivat pari kertaa. Nyt sai olla rauhassa muiden katseilta. Pusuteltuaan tarpeeksi, he alkoivat sovitella haalareita. Juulialla oli sininen – ja Annilla punainen haalari. ''Jee, ollaan kunnon lissui'', Juulia naurahti ja Anni oli samaa mieltä. ''Joo, vielä siiderit käteen ja badhairdayt päähä, niin hyvä tulee'', Anni nauroi. ''Otetaaks kuvii?'' Juulia kysyi ja kaivoi kännykkänsä esiin. He ottivat monia kuvia, joissa he halavat ja pelleilivät haalarit päällä. Juulia nosti Annin syliinsä ja he ottivat lisää kuvia. Anni oli kevyt ja Juuliaa lyhempi, joten nostaminen kävi helposti. ''Kunno teinipeilit perkele'', Anni sanoi ja Juulia nauroi. He katsoivat toisiaan merkitsevästi silmiin ja Juulia alkoi suudella Annia. ''Ei täällä'', Anni sanoi. ''Miksei?'' Juulia kysyi. ''Noku joku voi kuulla.'' ''No eikä kuule, avaa vetskari.'' ''No okei'', Anni sanoi ja avasi. Juuliakin avasi omansa ja pussailiu jatkui. ''Mä haluun sua'', Juulia kuiskasi. ''No niin mäkin sua...'' Anni vastasi.

''Ei huhhuh'', Juulia sanoi kaupan ulkopuolella Seppälän kassi kädessään. ''No niinpä'', Anni vastasi. Molemmat olivat vähän hiljaisia kaiken sen jälkeen. ''Mä en oo ennen ollu tytön kaa'', Juulia sanoi. ''No mä oon, yhen Paulan. Mut se juttu on ohi'', Anni sanoi nopeasti. ''Millon te sit olitte?'' Juulia kysyi. ''No siitä on jotain puolvuotta, mut ei puhuta siitä. Mulle ja sille tuli kauhee riita ja erottiin vähä ikävissä merkeissä. Paula oli väkivaltane'', Anni sanoi ja näytti Juulialle alahuultaan, jossa oli selvä arpi. ''Eikä, löikö se sua?!'' Juulia vastasi ja he pysähtyivät. ''Joo ja eikä ollu eka kerta. Mun huulessa oli tikkejäki'', Anni sanoi ja Juulia halasi häntä. ''Mut ei puhuta siit'', Anni vastasi ja hymyili. ''Okei, mut mä en löis sua ikinä. Mä lupaan'', Juulia sanoi ja silitti Annin huulta. Anni hymyili ja kosketti Juulian kättä hänen huulillaan. Sitten hän suuteli Juuliaa keskellä katua. ''No ei nyt herran jumala keskellä katuu!'' Juulia sanoi yllättyneenä. ''No ei sillä oo välii'', Anni sanoi ja jatkoi Juulian pusuttelua. ''Sä muute tuoksut hyvältä'', hän sanoi ja pussasi myös Juulian kaulaa. Juulia ei oikein tykännyt hiplaamisesta ihmisten ilmoilla, joten hän ehdotti rauhallisesti hommien jatkamista jossakin kahdestaan. ''No okei'', Anni vastasi. ''Voidaan sit kokeilla meijän uusia Jumpsuitteja tai olla vaik ilman niitä'', Juulia sanoi ja näytti kieltään. ''No senki pornohiiri'', Anni nauroi ja pölli kultansa SVEAn. ''Ää, älä ota sitä'', Juulia sanoi ja yritti ottaa hattunsa takaisin. ''Pipo tulee kyllä, mutta minä määrän päivän'', Anni nauroi viitaten Spektin Juomalaulu-kappaleeseen. ''No anna se ny tänne senki Spekti'', Juulia naurahti. ''Joo, mut anna eka pusu'', Anni härnäsi ja Juulia suuteli häntä itsekseen manaten. Anni oli välillä hieman ärsyttävä, mutta silti niin ihana. ''No nyt saat piponm hyvä koira'', Anni vastasu ja laittoi sen murunsa päähän. ''No ootpa sää avokätinen'', Juulia vinoili ja pörrötti Annin hiuksia. ''Ja niin rakastettava'', hän lisäsi ja otti tyttönsä halaukseen.

Yhtenä iltana Juulian piti mennä kotiinsa, koska hänen piti jälleen vahtia pikkusisaruksiaan Ellaa ja Iiroa. Juulian vanhemmat olivat kavereillaan syömässä. Juulia ei uskaltanut ottaa Annia mukaansa, koska Iiro oli saattanut tajuta jotain, joten tytöillä oli suunnitelma: Juulia laittaisi Ellan nukkumaan ja Iiro pelaisi uutta pleikkariaan varmasti koko illan, jotenka Anni tulisi Juulialle salaa. Ja niin tehtiin: Juulia leikki alkuillan 2-vuotiaan siskonsa kanssa, syötti ja nukutti hänet, ja pelasi lopuksi vielä änäriä Iiron kanssa. Iiro oli pelissä aika hyvä ja tuuletti aina näyttävästi maalin saatuaan. ''Kuka on paras?'' hän kyseli ja hymyili leveästi teini-ikäisen hymyään. Juulia oli omissa ajatuksissaan ja vastasi vahingossa ''Anni'', jolloin velipoika katsoi häntä oudosti ja kysyi: ''Siis niinku täh? Miksei Niko?'' ''No just, me erottiin jo kauan aikaa sit. Anni on mun paras kaveri, ollu päiväkodista asti, tottakai se on paras'', Juulia puolusteli tajuten virheensä. ''Aa, niin joo'', Iiro vastasi ja laittoi NHL:n pauselle. ''Mitä Niko teki?'' Iiro kysyi ja meni siskonsa viereen. ''No se petti mua yhen akan kaa ja eihän siit suhteesta enää mitään tullu, joten mä jätin sen ja oon nyt... Osaaks pitää salaisuuden?'' Juulia vastasi ja Iiro nyökkäsi. ''No Anni ei oo mulle pelkkä kaveri eikä ystäväkään... Heh, mites tän nyt sanois? Sähä tiiät, etten mä oo mikää lesbo, mut me seukataan Annin kaa ja ollaan öhöm... oltu silleiki'', Juulia vastasi ja meni aivan punaiseksi. Häpeä ja Nikon ikävä alkoivat painaa, joten Juuliaa alkoi itkettää, mutta hän jatkoi silti: ''Mä rakastan Annia, enkä mä voi olla ilman sitä. Se on osa mua... Mun rakas...'' ''Nono'', Iiro sanoi ja tuli halaamaan siskoaan. Hän suukotti Juuliaa ohimolle ja sanoi: ''Ei sillä oo mitään välii, ootko sä lesbo, homo, hetero tai vaikka bi. Sä saat olla mikä vaan ja kenen kanssa haluut. Kyllä mä tajusin teistä jotain, mut ei se mitään. Mäki rakastan sua, vaikka me riidelläänki välillä.'' Juulia hymyili ja otti pikkuveikan syleilyynsä, Iiro oli paras, ärsyttävä, hassuin, hölmöin ja ihanin pikkuveli ikinä. Hänen Iironsa. Juulia kaatoi Iiron selälleen lattialle ja kutitti, halaili ja paijasi niin, että Iiro inisi tuskasta. ''Kiitti Ipa'', Juulia vastasi ja kiitti veljen kauniista sanoista. ''Mäkin rakastan sua'', hän jatkoi ja pusutti hoppariveljeään poskelle. He hymyilivät toisilleen pitkään ja jatkoivat sitten änärinpeluuta. Nyt Iirokin tiesi salaisuuden. Anni tuli Juulian luo noin yhdentoista aikaan ja istui nyt Juulian kainalossa Mäkisten olohuoneessa. Iiro oli onneksi omassa huoneessaan eikä häirynnyt tyttöjä, vaikka Annin tulon kuulikin. Annin pää oli Juulian sylissä ja he katsoivat myöhäis-illan South Parkkia, mikä nauratti molempia kovasti. Välillä he pussailivat ja höpöttivät toisilleen. ''Rakas'', Juulia sanoi. ''Säki'', Anni vastasi ja suukottelu jatkui. ''Mentäskö jatkaan vaik mun huoneeseen?'' Juulia kysyi ja Anni suostui. He menivät hiljaa Juulian huoneeseen, jossa he jatkoivat suuteluaan Juulian sängyllä ja lopulta peiton alla. ''Mennäänkö pidemmälle? Anni vastasi ja Juulia nyökkäsi vetäen peiton heidän ylitseen.
Tytöt makasivat sängyllä vielä petipuuhien jälkeenkin. Juulia piirsi sormellaan Annin selkään ja Annin oli tarkoitus arvata Juulian piirtämä kuva. ''Aurinko'', Anni vastasi ja Juulia piirsi toisen kuvan, joka oli apina. Anni arvasi senkin. ''Ääh, ollaa jotain muuta'', Juulia sanoi ja mietti hetken. ''Hei, pelataa spiritismii! Pelasin kerran yhen Iidan kaa ja mul on se meijän lauta tuol kaapissa! ''Joo, pelataan mut mä en sais'', Anni vastasi. ''No miks?'' Juulia ihmetteli. ''Noku äiti on uskovaine, se sanoo et Saatana tulee, jos pelaan'', Anni vastasi. ''Ääh, se tänne tuu. Tehä varotoimet ja sitte aletaa kyselee. Mä oon sun kans koko aja'', Juulia sanoi ja otti Annia kädestä. ''Mut äiti sano, et mä joudun helvettiin'', Anni empi ja alkoi melkein itkeä. ''Et sä mihinkää joudu, mä en anna sun joutuu'', Juulia sanoi ja halasi Annia. ''Mä en haluu joutuuuu'', Anni ulisi ja Juulia halasi häntä yhtä lujemmin. ''Mut lopetetaan heti, jos tulee ongelmii okei?'' Juulia lohdutti ja lopulta Anni suostui. Siitä alkoi kauhujen peli. Tytöt pitivät toisiaan kädestä koko pelin ajan ja lasi liikkui heidän sormiensa alla. Anni puristi Juulian kättä ja kysyi: ''Kuka kuolee ekana?'' ''Hei, ei tommosia saa kysellä!'' Juulia vastasi ja onneksi lasi ei liikkunut. Tytöt olivat aivan hiljaa ja jatkoivat sitten kyselyä. ''Onko täällä joku?'' Juulia kysyi ja lasi vastasi ''kyllä''. Annia kylmäsi ja hän tunki Juulian lähelle. ''Näytä joku merkki'', Juulia sanoi ja seinästä kuului pieni kopautus, jolloin Anni rukoili Juuliaa lopettamaan. ''Ei viel, ei oo mitään hätää'', Juulia vastasi. Hän tiesi kyllä, että Annia pelotti, mutta peli oli vain niin jännä. ''Näytä toinen merkki'', hän jatkoi ja yhtäkkiä molemmat kiljaisivat, kun Juulian pöydältä tippui kirja... ja toinenkin! ''Lopeta!'' Anni pyysi itku silmässä ja lopulta lauta antoi luvan lopettaa. ''Se on ohi'', Juulia sanoi ja halasi kainalossaan kyyhöttävää nyyttiä. Anni nyyhkytti ja tärisi oudosti. ''Kulta, se loppu jo. Ei oo mitään hätää'', Juulia sanoi, mutta Anni tärisi yhä ja alkoi yhtäkkiä kakomaan. Anni veti syvään henkeä ja tärisi yhä lujemmin. Juulia katsoi rakastaan peloissaan ja tajusi tytön tukehtuvan. Hän veti tytön syliinsä ja Anni itki sekoavansa, jolloin Juulia tajusi reaktion olevan paniikkikohtaus. Anni oli jännittänyt peliä niin, että oli saanut kohtauksen. ''Mä kuolen tähän!'' Anni huusi ja Juulia rauhoitteli häntä: ''Ei oo mitään hätää, et sä kuole. Tää on paniikkikohtaus.'' ''Piru tulee'', Anni nyyhkytti ja Juulia otti hänet halaukseensa. ''Rauhotu, se menee ohi. Ei piru tule. Anna rakas anteeks se peli.'' Vähitellen kohtaus laantui ja Anni rauhoittui.

''Sä oot muuten söpöin tyttö ikinä, ku oot itkeny'', Juulia sanoi, kun he olivat menossa nukkumaan. He makasivat vierekkäin Juulian sängyllä ostamansa Jumpsuitit päällään. ''Ääh, enkä oo'', Anni sanoi ja huokaisi. ''No ootha, onks joku sit väittäny muuta?'' Juulia sanoi silitti Annin vaaleita hiuksia. ''No ei, mut mua kiusataan koulussa. Pari tyttöö ja poikaa'', Anni vastasi. ''Ai Tiinan ja Hennan jengi?'' Juulia kysyi. ''Joo ja ne kiusaa siks ku äiti on uskossa ja ne väittää, et ollaan lestadiolaisia'', Anni sanoi. ''No ettekä oo, älä välitä niistä. Mähä vedin Hennaa jo turpaanki, mut ei se sitte näköjää oo uskonu. Kyl kaikki järjestyy, älä huoli. Mä laitan sen piinan heti loppumaan, ku mennään maanantaina kouluun'', Juulia vastasi ja pussasi Annia poskelle. ''Joo'', Anni vastasi ja suuteli Juuliaa suulle. ''Voi rakas pieni'', Juulia sanoi ja suuteli Annia takaisin. Oli ihanaa rakastaa häntä, koska Anni oli niin ihanan söpöinen ja pienikokoinen. Juulia oli itse melkein 170-senttinen ja Anni vähän yli 160, joten Juulia kutsui häntä leikillään joskus tapiksi tai kääpiöksi. ''Sä oot sit varmaan Lumikki'', Anni oli vastannut. He leikkivät ja pelleilivät sängyllä vielä pitkään ja alkoivat lopulta nukkumaan. Juulian mielestä Anni oli maailman söpöin myös nukkuessaan. ''Älä lähe ikinä pois'', Juulia ajatteli ja nukahti pian tyttönsä viereen.

Oli torstai-ilta ja Annin ja Juulian koulussa oli Halloween-bileet, joissa oli muun muassa disco, pukukilpailu, kauhuluola, kojuja, tanssikilpailuja, buffetti ja ''elokuvateatteri'' kauhuelokuvien katsomista varten. Juulialla oli yllään penkkareissa käyttämänsä Elmo-haalari ja Anni oli avaruusolio Stitch. He kiertelivät koulua käsi kädessä ja söivät paljon karkkia, jota sai ostaa buffetista tai voittaa eri kojuista tai kisoista. Myös Pet Semataryn Gage Creed eli Juulian pikkuveli Iiro oli myös bileissä ja oli selvästi humalassa kaverinsa, Eeron kanssa. ''Mistäs ukko on saanu juomat, ku ikää on vasta 15?'' Juulia kysyi velipojan nähdessään. ''Eetun jääkaapista tietty'', Iiro vastasi ja zombieksi pukeutunut Eetu hörötti. Ikää myös 15. Juulia ja Anni olivat puolestaan ysikolmosia eli 20. ''No en kerro porukoille, jos ootte kunnolla, ok?'' Juulia lupasi ja Iiro nyökkäsi. ''Ottaako sisko huikan?'' Iiro kysyi ja Juulia kieltäytyi. Anni vain nauroi känniselle Iirolle, joka innostui halailemaan Eeroa ja sitten myös Juuliaa. ''Me voitas mennä tästä'', Juulia sanoi ja otti Annia kädestä. Iiro ärsytti häntä, joten oli parasta lähteä.

Tytöt vaihtoivat vaatteensa vessassa ja menivät koulun autioon yläkertaan, jossa oli sohvia, tietokoneita ja TV. He istuivat eräälle sohvalle ja laittoivat telkusta Voicen päälle. ''Oltasko me täällä vähän aikaa? Iiro on kännissä ja sali on iha täynnä'', Juulia ehdotti ja Anni nyökkäsi. He pussasivat ja alkoivat leikkimään jäljellä olevilla karkeilla. Anni oli mestari ottamaan karkkeja kiinni suullaan, kun Juulia heitteli hänelle niitä. Lopulta Anni kaatoi Juulian leikillään sohvalle ja tuli hänen päälleen. ''Älä ny riehu'', Juulia naurahti ja kietoi käsivartensa Annin ympärille. ''Riehuja.'' ''En mä riehu, pitäähä sua vähä retuuttaa'', Anni vastasi ja vaihtoi Juulian kanssa neniä. ''Pyh'', Juulia vastasi ja hymyili. Hän pusutti Annia poskelle ja körötti häntä päällään. ''Pantasko me vähä tässä?'' Juulia kysyi läpällä ja Anni nauroi. ''Hölömö'', Anni vastasi. ''Ite oot'', Juulia sanoi ja hymyili. ''Mennäänks me sinne jatkoille?'' Anni kysyi. ''Mennää vaa, mut ei sit olla kännissä ok?'' Juulia vastasi. ''Höh, miksei?'' ''Noku sulla on se paniikkilääkitys.'' ''Ääh, ei se ny haittaa.'' ''Haittaapas!'' ''No eipäs!'' ''Haittaa, mä oon huolissani susta.'' ''No et sä oo mun äiti!'' Tytöt alkoivat väitellä Annin paniikkilääkkeistä, jolloin Anni suuttui ja lähti kauempana olevaan tietokonekäytävään. ''Älä mee!'' Juulia huusi ja ajatteli: ''Eihän tän näin pitäny mennä. Mä haluun pitää vaa huolta Annista, enkä haluu et se juo lääkkeiden kaa. Miks se aina suuttuu tästä?'' Juulia nousi ylös ja lähti kohti käytävää, jonne Anni oli mennyt.

Juulia löysi Annin nurkkakoneelta mököttämässä. Tyttö oli hyvin vihaisen näköinen ja tappoi possuja Facebookin Angry Birds -pelissä. Sitten peli alkoi kyllästyttää ja hän alkoi mätkiä Justin Bieberiä tölkeillä eräässä Hit Bieber -vihapelissä. Juulia istui kultansa viereen ja silitti hänen hiuksiaan. Aluksi Anni ei pitänyt siitä ja huitaisi Juulian käden pois, mutta lopulta hän antoi tyttöystävänsä silittää häntä. ''Et kai sä jätä mua, vaikka mä oon tämmöne?'' Anni kysyi pelatessaan eikä edes katsonut Juuliaan, mikä tuntui hänestä pahalta. ''No en, mut et sä sais juoda niide pillereide kaa'', Juulia sanoi ja silitteli edelleen Annin hiuksia; niitä oli kiva hiplata ja ne tuntuivat niin ihanan pehmeiltä. ''No joo, se on mun oma juttu'', Anni sanoi ja vilkaisi Juuliaa. ''Noku mä haluun pitää susta huolta'', Juulia sanoi ja halasi Annia, jolloin Anni halasi häntä yhtäkkiä takaisin. ''Mä haluisin olla sulle vähän niinku äiti tai sisko, enkä mä voi sille mitään. Sun oma äitis on vaa semmone...'' Juulia selitti ja Anni nyökkäsi. ''Noo onha se aika seko, mut anna olla. Äh, nähää huomen'', Anni sanoi ja hääti Juulian pois.

Juulia soitti itku kurkussa Nikolle ja kertoi hänelle kaiken. ''No vähä törkee ämmä, ethän sä tehny mitään väärää. Älä välitä, tuu meille'', hän lohdutti ja lähetti ystävälleen ilmahalin. ''Niin mut perjantaina on kouluu'', Juulia vastasi. ''Äh, mä vien sut. Tuu ny, mä tuun vaik hakee'', Niko vonkui ja Juuliaa alkoi naurattaa. Täytyi kyllä myöntää, että Niko oli Juulian toinen paras ystävä ja aika ihanakin. He olivat siis sopineet eronsa ja olivat jälleen väleissä. ''No okei, tuu toho pihaan'', Juulia vastasi ja Niko lupasi tulla. Ennen lähtöään Juulia meni vielä sanomaan heipat Annille ja yritti halata häntä, mutta Anni kieltäytyi sanoen: ''Mä haluun miettii vielä.'' ''Mitä?'' Juulia ihmetteli. ''Ai sovintoo?'' ''No sitäkin ja meitä, haluun ehk erota, ku tykkäätki pojista'', Anni sanoi hiljaa. ''Öö no niin tykkäänki, mitä sit?'' Juulia ihmetteli. ''Noku sä et sais puhuu Nikon kaa'', Anni sanoi ja selitti kuulleensa kaiken. ''No kiva, salakuuntelit sit meitä. Kyl mä saan sen kaveri olla'', Juulia tuhahti, Anni oli välillä niin lapsellinen. ''Etkö sä rakasta mua?'' Anni kysyi, jolloin Juulialla meni lopullisesti hermot ja hän huusi: ''No joojoo, mut kyl mä saan mun kavereidenki kaa olla!'' Silloin Annissa tapahtui jotain: tyttö muuttui todella pahannäköiseksi ja huitaisi Juuliaa nyrkillä nenään. ''Ai!'' Juulia huusi ja Anni alkoi hakata häntä. ''Älä! Lopeta!'' Juulia rukoili, mutta lyöminen vain jatkui. ''ÄLÄ, hullu!'' Juulia huusi ja pamautti Annia täysiä vatsaan, jolloin Anni suuttui vielä enemmän ja alkoi kuristaa Juuliaa. ''Ei, mä tukehun!'' Juulia sanoi ja häntä alkoi itkettää. ''Ei saa'', Juulia sanoi ja tunsi, kuinka happi alkoi loppua. Anni vain innostui Juulian avunpyynnöistä ja kuristi tyttöä lisää. Ja sitten kaikki pimeni.

Juulia heräsi hetken kuluttua jonkun ravistellessa häntä. Kaikki oli mustaa ja jostain kaukaa kuului tuttu ääni. Niko! Juulia avasi silmänsä ja huomasi makaavansa koulun käytävällä Nikom käsivarsilla. ''Juulia, ootko sä kunnossa? Mä vien sut lääkäriin, mihi vaa'', Niko sanoi rauhoittavasti ja silitti Juulian hiuksia. ''Anni on poissa, opet vei sen'', Niko jatkoi ja Juulia hätkähti: missä Anni oli? Hyökkäisikö hän taas? Juuliaa alkoi taas itkettää ja Niko halasi häntä. ''Ei oo mitään hätää, ei se oo täällä. Mä vien sut Kyllöön, sit mennää meille ja mä pidän huolen siitä, ettei se hullu tuu lähellekää sua. Mä ehdin viime hetkellä väliin ja yks poika hälytti opettajat apuun. Anni oli iha vauhkona, hullu se on! Teki mieli vetää sitä kunnolla turpaan, mut opet kerkes jo viedä sen. Ei oo mitään hätää'', Niko sanoi ja pussasi Juuliaa poskelle. ''Sä selviit tästä. Me selvitään tästä'', hän jatkoi keinutellen Juuliaa sylissään.

Juulia meni Kyllöstä Nikolle ja Niko soitti Juulian vanhemmille tapahtuneesta. Juulian nenästä valui yhä verta ja hänellä oli muutama mustelma, mutta muuten kaikki oli hyvin. Kaula oli vain tumma ja kipeä. Hän ja Niko olivat käyneet lääkärissä ja tulleet sitten Nikon kotiin. Niko soitti Juulian äidille ja kertoi, että Juulia on kunnossa ja Nikolla yötä. ''Mä pidän huolen, ettei se Anni enää tuu lähellekää Juuliaa, mä lupaan. Kaikkin on ihan hyvin. Joo mä sanon, moi moi.'' Niko kaittoi puhelimen pois ja meni halaamaan Juuliaa, joka oli vielä niin järkyttynyt, ettei tajunnut tehdä oikein mitään. ''Onks kaikki ok?'' Niko kysyi. ''Kurkku on kipee'', Juulia sanoi ja Niko otti häntä kädestä. ''Mennään tonne'', Niko sanoi ja he lähtivät hänen huoneeseensa. ''Mä en jaksa mennä kouluun'', Juulia sanoi hiljaa. ''Ei tarviikaan, maanantaina sit. Mä soitan aamulla meijän opeille ja otan päivän vapaata, ollaa yhessä koko päivä'', Niko sanoi hymyillen. Juulia hymyili vähän ja halasi Nikoa. Hänen oli pakko kysyä jotain: ''Rakastatko sä mua vielä?'' Niko hymähti ja vastasi: ''No tottakai rakastan, kui niin?'' ''Mites Suvi?'' Juulia kysyi ja he istuivat olohuoneen sohvalle. ''Ei me olla yhes, ei se vaa toiminu. Suvi vaa biletti ja ajeli autolla ympäri Rovaniemee, en mä jaksanu sellasta. Sit se alko olee yhen Villen kaa ja me erottiin. Lisäks se asuuki niin kaukana, susta mä tykkään'', Niko sanoi ja hymyili. ''Niin mäkin sust, mut mul on Anni... Tai no oli'', Juulia sanoi epäröiden. ''Äh, iha hullu se on. Jätä se, mä en hakkais sua ikinä'', Niko sanoi ja veti tytön lähelleen. ''No okei'', Juulia sanoi ja lupasi harkita suhdetta Nikon kanssa. ''Kiva ja anteeks oikeesti, mä tein iha väärin. Mä olin tosi ilkee, anteeksi'', Niko sanoi ja Juulia hyväksyi anteeksipyynnön. ''Oltasko me vielä kavereita?'' hän jatkoi. ''No kysytki'', Juulia vastasi ja halasi Nikoa kunnolla. ''Toki ollaan.'' Niko halasi häntä takaisin ja oli iloinen, kun Juulia antoi hänelle anteeksi ja oli jo huomattavasti iloisempi. He halailivat pitkään ja meinasivat pussatakin, mutta juuri silloin ulko-ovi kävi ja Nikon perhe tuli kotiin. ''Moi!'' ovelta kuului. ''Moi, mul on kaveri kyläs'', Niko sanoi ja Juuliakin moikkasi. ''Me tästä mennään'', Niko sanoi ja kertoi, että he olivat jo syöneet. ''Onko sulla joku tyttö siellä?'' Nikon sisko Milla kysyi ja Niko vei Juulian äkkiä huoneeseensa. ''Joojoo'', Niko sanoi ja sulki oven. ''Äh, Milla rupee taas mustikseks, jos saa tietää. Muuttas pois'', Niko jatkoi ja huokaisi. ''Milla on niin ärsyttävä, vaikka sillä on Joonakin. Milla on jo 20 ja kyselee iha liikaa!'' ''No kyselenkös minä? Oonha mäki 20'', Juulia kysyi ja pörrötti Nikon hiuksia. ''No eet'', Niko vastasi ja kaappasi Juulian halaukseensa. ''Mulla oli ikävä sua.'' ''Niin mullaki sua'', Juulia vastasi ja halasi takaisin.

Eräänä päivänä Anni tuli Juuliaa vastaan kadulla ja pysäytti Juulian. ''No mitä nyt?'' Juulia kysyi ärsyyntyneesti. ''Voitasko me sopii?'' Anni kysyi ja Juulia huokaisi: ''Eka sä meinaat kuristaa mut ja nyt pitäs antaa anteeks, empä usko.'' Anni katsoi Juuliaa surullisesti ja kertoi muuttuneensa. ''Ai mite vai? Seuraavaks sä varmaan puukotat mut tai ammut!'' Juulia naurahti. ''Mut mä rakastan sua, älä jätä mua näin'', Anni sanoi ja Juulialle tuli paha olo: hänkin piti Annista eikä halunnut pahoittaa tytön mieltä, mutta miksi hän oli niin ilkeä Annille? ''Noo, sovitaan sit'', Juulia sanoi ja halasi Annia vastahakoisesti. Anni halasi takaisin ja kysyi, oliko Juulia vielä vapaana. ''Joo, mut mulla on Niko. Meil on säätöö ja aletaa ehk joskus. Mä en voi seurustella väkivaltasen ihmisen kaa, en ees semmosen, jota mä rakastan kaikista eniten. Ehkä on parempi erota'', Juulia sanoi ja hymyili Annille ensimmäisen kerran. Hymy oli haikea, mutta anteeksiantavainen. Anni katsoi Juulia yllättyneenä ja kuiskasi: ''Hei, älä jätä mua. Juulia...'' Anni alkoi itkeä ja Juulia lohdutti häntä kiittämällä tyttöä yhteisestä ajasta ja lupasi rakastavansa häntä ikuisesti. Tämä ei kuitenkaan ollut lopullinen ero vaan aikalisä, mikä lohdutti Annia hieman.

Juulian kävi Anni sen verran sääliksi, että hän otti tytön luokseen yöksi. Anni oli koko yön levoton ja pyöri Juulian vieressä. ''Rauhotu, kaikki on hyvin'', Juulia sanoi ja yritti saada nukutuksi. ''Saanko mä tulla sun kainaloon?'' Anni kysyi ja Juulia otti hänet lähelleen. Juulia kietoi kätensä Annin ympärille ja painoi silmänsä kiinni. Anni tajusi tilaisuutensa tulleen ja kysyi: ''Mitä sä tekisit, jos mä kuolisin?'' ''Et sä mihinkää kuole'', Juulia sanoi unisena. ''Nukutaa nyt.'' ''Eiku sano ny'', Anni pyysi otti Juuliaa kädestä. ''Itkisin'', Juulia mutsi unissaan ja Annia alkoi naurattaa. ''Sä oot hassu, ku mutiset tollei'', hän sanoi ja hipaisi Juulian nenää. ''Joo'', Juulia mutisi ja veti Annia lähemmäs unissaan. Hän oli ihan unessa ja höpötti seuraavaa: ''Nukkumaan, Tuksu syö.'' ''No okei, hyvää yötä'', Anni sanoi ja Juulia mutisi unissaan jotain seuraavanlaista: ''laav juu, juu juu.'' Anni hymyili ja kuiskasi: ''Niin mäkin sua.'' Loppuyö meni jo paremmin.

Juulia heräsi yöllä käymään vessassa ja antoi Annin jatkaa uniaan. Annin vieressä nukkuminen oli Juuliasta ihan mukavaa ja kyllähän hän Annista tykkäsi, tytön aiemmasta käytöksestä huolimatta. Juulia nousi sängystä ja peitteli Annin hellästi. Hän silitteli tytön hiuksia ja ajatteli: ''Kyllä mä susta tykkään.'' Anni oli niin söpö nukkuessaan, että Juulia pussasi häntä otsalle, jolloin Anni jostain syystä heräsi. ''Täh?'' hän kysyi unisena ja huulia sanoi menevänsä vessaan. ''Okei, tuu sit takas'', Anni sanoi ja jatkoi uniaan. Juulia kävi nopeasti vessassa ja tuli sitten Annin luokse. Tyttö katseli häntä sängystä ja kysyi: ''Pussasitsä mua?'' ''Joo'', Juulia vastasi. Hän meni Annin viereen ja sanoi: ''Mun mielestä me voitas jatkaa yhessäoloo.'' ''Oikeesti?'' Anni kysyi iloisena. ''Joojoo, kunhan et enää lyö'', Juulia sanoi ja Anni lupasi. ''En mä uskokaa, et sä löisit'', Juulia vastasi ja otti kultansa lähelleen. ''Mä oon tykänny susta koko ajan, mut mä en vaa osannu sanoo sitä. Ei ollu tarkotus pahottaa sun mieltä, mulla oli vaan niin huono olo, mut nyt on tosi hyvä'', Juulia sanoi ja pussasi Annia poskelle. ''Ollaan ihan julkisesti yhes, okei?'' Anni kysyi ja Juulia nyökkäsi. ''Mites koulus?'' Anni kysyi. ''No antaa muide kattoo, jos kiinnostaa. Iha sama'', Juulia sanoi ja suuteli rakastaan ensi kertaa kunnolla pitkiin aikoihin. Anni hymyili ja vastasi pusuun heti. He suutelivat ja hyväilivät toisiaan pitkään. Lopuksi Juulia halasi Annia ja lupasi, että kaikki vanha oli anteeksiannettu ja kaikki oli hyvin. ''Ei muistella pahalla'', Anni vastasi ja Juulia nyökkäsi. ''Laittasko Faceen, et ollaan yhes?'' Juulia kysyi ja otti kännykän yöpöydältä. ''Joo, mäkin laitan aamulla'', Anni vastasi ja pussasi Juuliaa huulille. ''Noni, nyt täällä lukee: ''Juulia Mäkinen on parisuhteessa käyttäjä Anni Tuulia Rantasen kanssa'', Juulia luki ja pörrötti kultansa hiuksia. ''Keksimonsteri.'' ''Elmo'', Anni vastasi ja hymyili. ''Mä laitan tänne meijän Seppälä-kuvan, siis sen pusukuvan'', Juulia selitti ja näpläsi kännykkäänsä. ''Noin ja kuvatekstiks: ''swag yolo <3'', Juulia naurahti ja Anni yhtyi nauruun. ''Kunno swäggärit.'' ''Jeps'', Juulia vastasi ja laittoi kännykänsä pois. Hän hyökkäsi leikillään Annin kimppuun ja otti hänet syliinsä. ''Eihä riidellä enää ikinä?'' Juulia kysyi ja Anni sanoi heti ei. ''No hyvä'', Juulia vastasi ja halasi Annia hellästi. ''Mussu.'' ''Pussu'', Anni vastasi. ''Etkös sä oo mua pari kuukautta vanhempi?'' hän jatkoi ja Juulia nyökkäsi ja kiusoitteli: ''Sä oot vielä nii pieni, mut aika namu.'' ''Aijaa?'' Anni sanoi ja Juulia laittoi kätensä Annin paidan alle. ''Ei nyt keskellä yötä'', Anni naurahti ja Juulia huokaisi: ''No höh.'' ''Jossaki vaihees'', Anni sanoi ja hauhotteli. ''Joku taitaa olla unen tarpeessa?'' Juulia kysyi ja Anni nyökkäsi. ''Mennää nukkuu.'' ''Mennään vaan'', Juulia vastasi ja sammutti yöpöytänsä valon.
Sitten hän meni Annin viereen ja he pussasivat muutaman kerran. ''Love you'', Juulia sanoi. ''Love you too'', Anni vastasi ja lisäsi: ''Älä koskaan kuole.'' ''No en, mihin mä ny kuolisin?'' Juulia hymyili ja otti Annia kädestä. ''No en mä tiiä, mä pelkään kuolemaa'', Anni sanoi hiljaa. ''En minä kuole, älä nyt semmosta pelkää. Kaikki hyvin, mäkin pelkään sitä tai no en niin paljoo enää, ku meijä Emilia kuoli. Kaikki me kuollaan joskus, mut ei nyt ainakaa. En mä sua hylkää, voi sua hassuu'', Juulia sanoi ja halasi Annia. ''No hyvä, uskotsä Jumalaan?'' Anni jatkoi. ''No tää keskustelu on käyty ennenki, kyllä uskon. Onks kaikki hyvi?'' Juulia kysyi. ''Joo, mut pelottaa mennä kotiin, ku mutsi on niin yliuskovaine. Se saattaa joskus suuttuuki'', Anni selitti. ''Oo vaikka joulu meillä tai muutetaa joskus yhteen, ei sun tarvii kestää sitä akkaa. Älä mee sinne'', Juulia sanoi ja hymyili. ''No haluisitsä viettää joulun mun kaa?'' Anni kysyi hymyillen ja Juulia nyökkäsi. ''No kyllähän mun pitää mun rakas esitellä'', Juulia sanoi ja otti Annin kainaloonsa. ''No kiitos, jaa että oikein rakas?'' Anni kysyi ja otti Juuliaa taas kädestä. Juulia oli niin ihana ja ymmärtäväinen. ''No enemmänki'', Juulia sanoi ja suuteli Annia poskelle. ''Säki oot'', Anni vastasi ja hymyili. ''Ruetaanko nukkuu? Oot niin söpö ku nukut'', Juulia kysyi ja Anni sanoi haukotellen ''joo''. ''Nukutaa näin'', Anni sanoi ja painautui Juuliaa vasten; hän oli niin lämmin ja turvallinen. ''Joo'', Juulia sanoi ja alkoi silitellä Annin hiuksia ja kylkeä. Siinä he makasivat ja olivat kohta unessa.

24.12.2013: jouluaatto. Anni oli saanut luvan olla Juulian luona koko joulun: aaton aaton, itse jouluaaton ja vielä Tapaninpäivään asti. Anni oli kertonut kotonaan Juuliasta ja perhe oli ottanut asian aika hyvin, mutta Juulian perhe ei vielä tiennyt koko asiaa. Se tulisi kuitenkin selviämään pian. Oli jouluaamu ja Juulia, Anni, Ella ja Iiro katsoivat yhdessä Joulupukin Kuumalinjaa olohuoneessa. Ella istui Iiron sylissä ja Juulia Annin vieressä. Juulia piti käsiään Annin ympärillä ja he hyväilivät toisiaan huomaamattomasti. Onneksi kukaan ei vielä tajunnut mitään, paitsi Iiro, joka osasi onneksi olla hiljaa ja keskittyä pikku-Ellalle rupattelemiseen. Ella oli jo melkein 2-vuotias ja osasi jo joitakin sanoja, kuten pukki, anna, äiti, isä, Juulia ja Iiro. ''Kato, pukki'', Iiro selitti Ellalle, joka nauroi Iirolle. Sitten Ella nousi ylös ja meni Juulian eteen. ''Leiki'', Ella sanoi ja Juulia nosti siskon syliinsä. Ella katsoi Annia hymyillen ja Juulia pussasi Annia salaa niin, etteivät keittiössä istuneet vanhemmat näkisi, äiti ja Esa siis. ''Millo me kerrottas?'' Anni kysyi ja pussasi muruaan takaisin. ''No onko niiden pakko tietää?'' Juulia kysyi. ''Sanotaa vaikka, että nyt on maailmanlaajuinen Joulupusu-viikko, jos ne kyselee pussailusta tai vahingossa näkee sitä, okei?'' Anni nauroi ja nyökkäsi: ''Toi oli aika hyvä.'' ''No mullahan on maailman parhaat ideat ja maailman söpöin tonttu'', Juulia vastasi ja laski Ellan leikkimään lattialle. Juulia pussasi Anni jälleen, mutta vanhemmat näkivätkin kaiken. ''Öö, keskeytettiinkö me jotain?'' Esa kysyi ja äiti oli punaisena naurusta. Juulia katsoi heitä punaisena ja Anni oli ainakin yhtä punaisena. ''Öö ette... Nyt on valtakunnallinen pussailuviikko ja Annihan on ollu mun paras kaveri tarhasta asti, ni...'' Juulia yrirri selittää Annin nyökkiessä vieressä. ''Aa okei, me luultiin vähä muuta, noo erehdyttiin sitten'', Esa sanoi ja pussasi vaimoaan itsekin. ''Joo, hommatkaa hotellihuone!'' Iiro sanoi ja yritti jälleen soittaa pilapuhelua pukille. Iiro kimitti luuriin seuraavaa: ''Hei täällä on pikku-Iiro ja mä oon 4 vuotta ja tykkään paljon Robinista. Joulussa mä tykkään viinasta ja tupakasta ja kaljasta ja... Haloo??? Ääh, tyhmä tonttu tinttas luurin korvaan. Taas!'' Juulia ja Anni nauroivat Iirolle, hän oli joskus niin hauska ja tyhmä. ''Soita taas!'' Juulia yllytti, mutta Esa kielsikin ''poikaansa'', jolla oli jo ikää 15 vuotta. ''Montako kertaa soitit?'' Esa kysyi ja Iiro sanoi viisi, jolloin Esa otti puhelimen pois ja ilmoitti lähtevänsä äidin ja Ellan kanssa viimeisille jouluostoksille. ''Mä haluun mukaan!'' Iiro pyysi kännykänsä toivossa ja hän saikin luvan. ''No lähetääs, kello on kohta 10 ja kaupat on auki kahteentoista. ''Jee!'' Iiro sanoi ja otti Ellan mukaansa. Juulia ja Anni katsoivat toisiaan merkitsevästi: vihdoinkin kahden.

Juulia makasi Annin vieressä sohvalla ja televisiossa pyöri Lumiukko. ''Pitäskö meijä kertoo?'' Anni kysyi ja näpräsi takkua hiuksissaan. Hän makasi Juulian jalkojen välissä ja Juulia hieroi hänen hartioitaan. ''Ai meistä?'' Juulia kysyi ja pussasi Annia niskaan. ''No, jos me arvaa?'' Anni kysyi. ''No sitte, mut en haluis vielä kertoo. Sen sijaan annatko?'' Juulia kysyi pilke silmäkulmassa. ''No vaik illal'', Anni sanoi ja kietoi käsivartensa Juulian hartioille. ''Ai vasta sillo?'' Juulia kysyi ja pussasi Annia suulle. ''Herkkupeppu.'' ''Äitis o'', Anni sanoi ja molempia nauratti. Juulia otti lattialta tonttulakin ja laittoi sen Annin päähän. ''No säki sit laitat'', Anni sanoi ja Juulia haki lattialta Iiron pitkän tonttulakin. ''Pornotonttu'', Juulia kiusasi ja otti Annin päälleen. ''Mitä sanoit?'' Anni kysyi ja kutitti Juulian kylkiä. ''Een mitään'', Juulia sanoi ja lisäsi: ''Musta on ihana olla sun kaa, oot niin nättiki.'' ''Aww, ite oot'', Anni lisäsi ja hymyili. Juulia hymyili takaisin ja körötti Annia vatsansa päällä. ''Kauanko me ollaan oltu yhes?'' Juulia kysyi ja Anni laski noin kaksi kuukautta, jos eroa ei otettu mukaan. ''Ohoh, kiva aika'', Juulia sanoi ja Anni oli samaa mieltä. ''Onks sulla mulle iso lahja?'' Anni kysyi. ''Joo, tooosi iso ja kallis'', Juulia naurahti. ''Oothan sä aika kiltti ollu''. ''No ite olit kiltti, ku otit mut takas'', Anni sanoi ja kiitti Juuliaa halaten häntä. ''No tottakai otin, ei nyt yks pikku tappelu haittaa. Ja sen lisäks mä rakastan sua ja ennemän ku Nikoo. Ilmotin sille yks päivä, et haluunki olla sun kaa ja se oli sille ok'', Juulia vastasi hymyillen. ''Söpöliini'', Anni vastasi ja pörrötti Juulian ruskeita hiuksia. ''Söpöpöpö'', Juulia vastasi ja alkoi tehdä Annille pientä lettiä. Annilla oli ihanat hiukset. Juuliallakin oli hiukset auki ja molemmilla oli päällä JumpIn, jotka päällä he yleensä nukkuivat. ''Mentäskö mun huoneeseen?'' Juulia kysyi hymyillen. ''Joo'', Anni vastasi ja he lähtivät pois olohuoneesta. Yhtäkkiä Annin puhelin soi. Siellä oli hänen kaverinsa, Iidan isä, joka kertoi Iidan joutuneen pahaan auto-onnettomuuteen. ''Iida haluis, et tuut tänne sairaalalle, oottehan te parhaat kaverit. Iidalla ei oo hätää, mut tuu silti'', Iidan isä pyysi, ja Anni lupasi tulla heti. Iida ei saisi kärsiä ilman häntä.

Jatkuu seuravassa osassa...

Selite: 
Juulia löytää elämänsä tytön <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot