Synkät pilvet

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Niin sanotaan, että eläessäsi
koet miljoonat ylä- ja alamäet.

Mutta entä jos se alamäki
vain jatkuu ja jatkuu?

Päättyykö se mihinkään...
Ei ainakaan mihinkään
hyvään.

Sinulle kerrotaan,
miten sinun täytyy jaksaa.
Miten sinulla on ystäviä joille
puhua...

Mutta ei...
Kehen minä voisin luottaa,
ellen sinuun.

Päivä päivältä tunnen itseni
epävarmemmaksi.
Itsetuntoni on kadonnut miltein
kokonaan, yön pimeyteen.

Iltaisin kun nukahdat viereeni,
mietin , kuinka kaikki voisi olla toisin,
kaiken pitäisi olla kuten ennen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot