Suurin rakkaus

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Nitää tähtisilmiä...
Niitä hapsottavia hiuksia...
Niitä kymmentä pientä varvasta,
ja kymmenetä pientä sormea...
Silmäni avaan ja olet siinä,
pienoiseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista äidin rakkautta

 

Käyttäjän kaikki runot