Värivalot

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Kaupunkien värivalot on kuin rakkaus.
Ensin Vihreä. Jolloin kaikki on hyvin,
ja annatte mennä täysiä.

Sitten on vuorossa keltainen..
Hetken joudutte miettimään , Pääsettekö
etenemään?

Ja Viimeiseksi punainen, mikä tulee joka
suhteen eteen. Huomaatte, joutuvan
Pysähtyvän kokonaan. Sillä Suhde Jurraa
samaa rataa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot