Toive

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Kuin silta, joka jatkuu ja jatkuu,
mitä yritän ylittää.
Kuin pyörällä kaatuisi,
Kapuan aina uudestaan ja uudestaan.

Olet kuin sateenkaari,
jonka päästä löytää aarteen,
Se on sydämmesi.
Sydän täynnä kultaa ja jalokiviä,
sitä sinä olet.

Taivaskin itkee lähdettyäsi,
mutta joka kerta, kun näen
tähdenlennon, toivon...
toivon, että olisit tässä, pitäisit
kädestäni kiinni ja sanoisit,
"olen aina tässä, sinun kanssasi"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot