Anteeksi

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Istun huoneessasi,yksin.
Mietin kuinka hauskaa voisikaan
olla kaksin. Mutta sinä viis veisaat
mistään. Minusta ainakaan.
Eikä aikaakaan kun sen tulet huomaamaan.

Tahtoisin nauraa,
Tahtoisin iloita,
Mutta mikään ei tunnu miltään.
Ei kun sinä et ole tässä.

Kun näen sinut,
Halaan sua pitkään,
enkä päästä irti.
Kuiskaus korvaani kuuluu,
"Anteeks, sä olit oikees."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot