Jos rakastat.

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Uskottelen joka päivä itselleni,
sä et tee sitä toiste.
Silti joka päivä huomaan ajattelevani,
entä jos....

Tahtoisin uskoa...
Tahtoisin luottaa...
Mutta luottamus ja usko eivät
palaa ehkä koskaan ennalleen.

En ole ehkä tarpeeksi vahva.
En ole ehkä tarpeeksi voimakas.
Miten saatoit mennä minua pettämään?
Oliko se sen arvoista, jos rakastat minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot