Ajatuksia.

Runoilija ankimanki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen tänne omista tuntemuksistani, elämästäni. Tänne pystyn avautumaan kun tietää ettei kukaan tuomitse eikä tunne.
 

Sinä kysyit mitä päässäni liikkuu?
Vastasin: "päässäni lliikkuu asioita
joiden ei pitäisi liikkua, muistoja sinusta,
katumusta,vihaa ja itse inhoa."

Sinä et ymmärtäny.

"Sanoit joskus, että rakastat minua...
kerroit pahimman pelkosi jos annat
rakastua minuun liikaa. pelkäsit satuttavasi
minua."

Sinä et ymmärtänyt, että eniten minua satuttaa
se, kuinka jätit minut, se kuinka soittelit
minulle. tiesin myös että teet samaan aikaan
samaa virhettä minulle kuin hyvälle ystävälleni.
Sinä petit meidät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot