Rakkausjooga

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ootahan,
tarvitaanhan tooga,
jotta voidaan aloittaa itse jooga!

Ensimmäinen asento kuuluu näin:
ota kädestäni kiinni ja olemme lähekkäin.
Silmät saa sulkea,
antaa hyvien ajatusten kulkea.
Tasainen syvä hengitys ja
sydämen rauhallinen tykytys,
on rakkausjoogan perimmäinen merkitys.
Vielä askel lähemmäksi minua,
niin että voin suudella sinua.

Selite: 
Aiheenani oli jooga, sovelsin sen rakkausjoogaksi ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!!!

haha, yksinkertaisuudessaan ja suloisessa kömpelyydessä, runosi oli kauniin hellyyttävä. Ihanaa!!!

Ihana piristävä runo. On sitten päivä kuinka ikävä tahansa, saa tämä jooga ja runo päivän aurinkoiseksi.

tähän tykästyy hetin miten<3

Söpönen ;) Z*

Vallan mainio! :)

Hauskasti joogaillen.

hienoa kerrontaa pidin

Mukava hyvänmielen runo

Mainio runo

Jes! Se on siinä :))

 

Käyttäjän kaikki runot