Nimetön

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aikaa ei tarvitse sopia.
Ootat mua oven takana.
Niin mustaan oot aina puettuna,
että luulen oot siihen hulluna!

Tuut mun kanssa mäelle,
ylös asti; huipulle.
Vaikka Alaskaan täältä muuttaisin,
tiedän,
mä sut pian näkisin.
Laitan vielä linssini kohdalleen,
niin näen sut tarkalleen.
Sua katsellessa
oot ainoa asia mun maailmassa.
Salaperäisyytesi on kiehtovaa,
se mahanpohjaani niin kutkuttaa.
Kuin silmänisku
on se nopea välähdys,
kun saat mut haaveilemaan
toisinaan jopa uskomaan,
että mun unelmat tulee täyttymään.

Käyn nyt allesi makaamaan,
tunnen maan allani kokonaan.
Tätä hetkeä ei tarvitse katua,
on kuin eläisi parasta satua.

Aamuaurinko sarastaa.

Niin kauniisti se

hetkemme varastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot