Siinä on hyvä elää

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Turvalliseen ihmiseen
haluaa sen rakentaa.
Pala palalta se muodostuu
ja vahvemmaksi muotoutuu.

Haavoittuvaksi tekee,
sen tiedostaa,
vaan ei ajattele.

Sen turvin
uskaltaa itsestään antaa,
sisäisen maailman,
vahvuudet ja heikkoudet
paljastaa.

Sen hyvään voimaan turvautuu;
Kaikki epäilykset ja pelot katoaa
maailma näyttäytyy hyvänä,
tuntuu turvalliselta.

Pala palalta se rakentuu,
vaan nopeammin maan tasalle murentuu.
Usko ihmisen hyvyyteen kyseenalaistuu,
luottamuksen uudelleen rakentuminen vaikeutuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot