Jani

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jännitys suuri,
tarvitaanko lääkekuuri?
Ainakin tuuria,
jos käytetään luuria.
Piip, piip, piip...
puhelin sanoo,
kun kello eteenpäin takoo.
Aikaa on enää vähän
h-hetkeen tähän.
Pyörät rullaa,
kohti määränpäätä tullaan.
Susta en tiedä,
mutta päätäni pientä huimaa,
kun ajattelen lentoa hurjaa.
Astumme koriin,
onkohan suunta Poriin?
Yhtä tuntematon on reitti
kuin hämähäkinseitti.
Vain kuullut olen,
näkymän toisen
kokee moni moisen;
Helsinki uudelta näyttää,
kun mielikuvitusta käyttää.
Jani moottoreitaan käynnistää
ja kuumuus maanpintaa vääristää,
voisi siinä melkein makkaraa käristää!
Ihollamme tuulahdus hento,
on aika aloittaa tämä lento!

Selite: 
29.7.2011 sain yhdessä rakkaani kanssa kokea mitä ikimuistoisimman kokemuksen taivaan tuulissa: kuumailmapallolennon! Runo on kirjoitettu päiviä ennen kokemushetkeä, ja se kuvailee fiiliksiä ennen koriin astumista :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska ja hyvällä tapaa omaperäinen runo mutta silti jotain herkkyyttä mukana. Hienosti tehty :)

Vauhdikasta menoan tässä

 

Käyttäjän kaikki runot