Yhdessä

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kello käy
vaan ei unta näy
Eilen mieleeni tulitte
pieni ikävän poikanen
sydämeeni hiipinyt
kaipaus
nähdä
ylistäen
Herran eteen käydä!

Yksin uuvun
ja nuukahdan
Yhteyteen palaan
herään
kuin unesta
sydämeni riemuitsee
juuri sinusta!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot