Ihaillen 3

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 15:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Käsi kädessä poika
tytön ja lapsen ja jäätelökin
Kesäillassa pihan poikki käy
ja on onnellinen

Parvekkeellaan hassu tyttö
tuumaa menipäs tuokin pilalle
mokoma hiljainen mies

Kuitenkin hiljaa tietää
vaikkei sano
Käsi kädessä itsekin haluaa jäätelöä pihan poikki

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

niin kaunis... lisäämällä tapahtumia saat runoihisi tarvittavaa energiaa!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot