ihaillen 2

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 15:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Ujo poika päätti uskaltaa
Mietti tytön tähden
Roskapussia yöllä viemään
Keskellä pihaa seisoi
Koitti kovin ymmärtää

Alkoi korvissa kuulua sulosointu
Nosti katseensa ylös
Ei nähnyt tähtiä eikä kuuta
Mutta parvekkeella lauloi
hassu tyttö Ave Mariaa

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Aaaaaaaaw :'33

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot