Aamu aina voittaa

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 9.6.2024 1:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Katso miten loistaa 

kun sirppi siltaa nuolee

Säteitä toistaa 

ennen kun kuolee

 

Vai piiloon kääntää katseen

Valon voima ottaa vallan

Auringon lapseen

Sulattaa yön hallan

 

Kaksi puolta kulkee

Kiinni toista koittaa

Päivä yön sulkee 

Ja aamu aina voittaa

 

Eivät koskaan kohtaa 

Mutta toisiansa vailla

Tiensä eroon johtaa

Vaik loistaa toisen lailla

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, ihanaa kun on myös vuorokauden ajat.
Kiitos kauniista sanoistasi. 
 

Käyttäjän kaikki runot