Pöhkyt pellossa

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Valkoisia pöhkyjä,
täyttävät pellon
Liejussa rypevät kauniit
Päänsä upottavat mutaan

Pitkät kaulansa
Sillä yltää kauas
ihan pohjalle asti
Mutta hengittääkö ne lainkaan?

Niin puhtoinen
Niin mutainen
Niin iso ja päättömänä pellossa
Hahaa! huudan ja ne lähtee lentoon.

Kevään ensi joutsenet.

cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot