Sormenjälkiä

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 6.5.2024 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Kohta tapahtuu
tunnen, katson ja kuuntelen

Sormenjälkiä lasissa
kertovat, että viihdyit

Sormenjälkiä kielillä
kertovat, että soitit

Sormenjälkiä ovenkahvassa
kertovat, että lähdit

Ääni jälki kaikuu eteisessä
Jännittää vaikka olen vahva
En pelätä osaa
Tällä kertaa tiedän

Levollisen haikeana katson taakse
Kun menneisyyden kaiku kutsuu
Painaudun sydämesi ääntä vasten

Painan pienemmän jälkeni
ihan vain pikkusormella varoen

Että muistaisit minunkin sinut kuulevan
sellaisena kuin olet nyt
Tuntevan ja katsovan yhdessä eteenpäin

cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot