Opettelin nukkumaan hiljaisuudessa

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 15:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Kyllä opettelin nukkumaan hiljaisuudessa
En pelkää ääniä
tarvitsekaan voimakasta turvaa

Ja opettelin askeleita ottamaan pimeässä
Epäilyksiäkään ei enää
Rohkea ja vahva kai

Vielä opettelin sanomaan EI
En kyyneleitäkään osaa surra
kertovathan ne - sentään tunnen

Voimakas on se
jos huudolla herättää
Saa polun loistamaan, askeleet hohtamaan
Sanomaan KYLLÄ

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot