Nimetön

Runoilija Lorielai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.2.2024 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielujen sirkuksesta aina marionetti maailmaan asti.
 
Sinä päivänä piano kannettiin sisään.
Oli viikko vappuun. Haalistunut ylioppilaslakki tuntui nuoruudelta.
Kuohuviinipullot odottivat juhlaa.

Sinä päivänä oli aamulla lämmin.
Tässä me juodaan ja lauletaan joukolla rakkaudesta.

Sä soitat Krokotiilirokkia pianolla, kaikilla on hauskaa.
Mä soitan tamburiinia epätahdissa.

"Kyllä vasemmistoliiton vappumarssi on tänä vuonna pakko kokea!"

"Tänä vuonna aloitetaan purjehduskausi jo toukokuussa!"

"Oon rakastunut meidän firman henkilöstöpäällikköön!"

Vaaleanpunainen serpenttiini pukee kaikkia.
Tuulihattuja, lohikeittoa, ranskalaista juustoa ja sahramikakkua.
Suutele minua n y t.

Sä kaappaat mut sun syliin istumaan.
Yritän kiemurrella pois, sillä rakastan kun, sä et päästä musta irti.
Katossa leijuu ilmapalloja. Toit mulle torilta kissan muotoisen pallon ja ruusukimpun.

Sinä päivänä seksi oli erityisen hauskaa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pirteä, mukava runo

Leppoisa tunnelma

Tämä runo on kuin päiväkirjan hiukan rapistunut sivu. Rapistunut koska sitä on luettu niin helvetin monta kertaa ja vietetty nautinnollisia hetkiä aina samalla.

Viimeisen lukukerran jälkeen kuin muistolauseena viimeinen rivi.

Todella upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot