mä haluun sun lapsen

Runoilija Lorielai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.2.2024 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielujen sirkuksesta aina marionetti maailmaan asti.
 

Eniten se on kai sun hymy
tai tapa jolla pidät mua
en tiedä mitä ympärillä tapahtuu
näen vaan sut mun kanssa

kupla johon ei mahdu muita
turhaa oliskaan, on jo täyttä
en muista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot