Ei-kenenkään-maa

Runoilija Lorielai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.2.2024 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielujen sirkuksesta aina marionetti maailmaan asti.
 

Meidän joiden rakkaudelle ei ole aikaa,
on aika tuleva sen ohittamaan.
Ei-kenenkään-maa toimii meidän näyttämönä.
Saako täältä vastauksia mukanaan kun lähtee

Me ajamme, lennämme, soudamme, sillä meidän rakkaudella ei ole kotia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot