Antakaa mun elää

Runoilija Lorielai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.2.2024 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielujen sirkuksesta aina marionetti maailmaan asti.
 

"Antakaa mun elää!"
Tyttö huutaa ja juoksee karuselliin.
Hänen vatsassaan on tuhat perhosta,
jotka repivät tiensä tänä iltana ulos.

Kierros toisensa jälkeen katsomme hänen kalpeita käsiään puristuneenä kylmää terästä vasten. Me tahdomme,
voi kun haluamme olla käsistä punottu peitto.
Sielujen sulokas syli, joka raa'asti puristaa.

Punertava neste tihkuu hiljalleen, ei ole hänellä sydän paikallaan.
Se tiedetään, me tiedetään! Oksetava hänen jälleen näämme.
Auttakaa! Auttakaa! Auttakaa!

Luuttomattomat raajat pian lyyhistyvät,
ei karu tanssi elämisen ilosta eteni huipennukseen.
Vaan hyytyy onnettomaan irvistykseen.
Hymy on vain hampaita katkenneita,
ei sitä mikään nauru peitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot