Nimetön

Runoilija Lorielai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.2.2024 9:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielujen sirkuksesta aina marionetti maailmaan asti.
 

Tahdon tatuoida nimesi käsieni sisäpintoihin,
piirtää käsiesi kosketuksen liikeradat keholleni.

Mustelmat alastomalla iholla
ovat kuin viisitoista sormusta,
punaista, lilaa ja mustaa

Valossa edes sinä et pidä kättesi työstä,
mutta yön tunteina haluat jälleen murtaa rankani.

Tahdon tatuoida nimesi käsieni sisäpintoihin,
piirtää käsiesi kosketuksen liikeradat keholleni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot