Out of reach

Runoilija Tapsuttelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen itseäni satunnaisesti runoilla ilmaitseva nuori nainen.
 

Where have you gone,
where are you hiding?

Ah, there you are!
I can see you from the corner of my eye.
I smile.

I won't turn your way,
for then you'll be gone again.
This is just my eyes playing tricks on me,
for you are not here anymore,
I can't ever see you again.
So I indulge myself with this,
to feel like you're still here,
to see you just once more.
Just once more.

Selite: 
Kissa herramme lähti seurastamme muutama viikko sitten. Aina välillä vielä silmäkulmasta kuvittelee näkevänsä hänet makoilemassa jossain.
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeutta.

realismia eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot