Painajainen

Runoilija Tapsuttelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen itseäni satunnaisesti runoilla ilmaitseva nuori nainen.
 

Kehoni värisee painajaisen jäljiltä.
Tunnen yhä sen tyhjyyden tunteen,
hirvittävän tuskan, sisälläni.
Katselen rentoutunutta selkääsi
ja kuulen uudelleen sanasi,
viiltävänä painajaisena.

Selite: 
Näin painajaista ja sit tuli tällanen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Painajaiset ovat kamalia,mutta onneksi eivät totta.

 

Käyttäjän kaikki runot