Nukkua

Runoilija Tapsuttelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen itseäni satunnaisesti runoilla ilmaitseva nuori nainen.
 

Ei se kasvot seinään päin nukkuminen
johdukaan siitä että piilottelen,
Nukunhan aina vieressäsi samoin,
vasemmalla kyljellä kasvot selässäsi.
Olen tottunut siihen asentoon
Tai ehkä yritän kuvitella sinut siihen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot