Heppu

Runoilija Tapsuttelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen itseäni satunnaisesti runoilla ilmaitseva nuori nainen.
 

Kerran jo itkin
rakkaani kuolemaa
Tessi kuoli melkein vuosi sitten
Luulin sen jäävän siihen,
kunnes livahdit sydämeeni
Ihanin ja suloisin kissa,
vaikkakin hieman pullukka

Kauanko kestää,
ennen kuin menetän sinutkin?

Selite: 
Kullan kissa, Heppu, on jo aikas vanha :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot