Paha uni

Runoilija Tapsuttelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen itseäni satunnaisesti runoilla ilmaitseva nuori nainen.
 

Kyyneleet vierivät silmistäni
loppumattomina virtoina
Lohdutusta ja turvaa hakien
kiedon käteni ympärillesi
Heräät, kääntyessäsi näet kyyneleeni

Hämmästyt

Vaistomaisesti
vedät minut syleilyysi
"Näin pahaa unta",
nyyhkäisen leukasi alta
Rutistat, silität hiuksiani
olet aivan hiljaa
Se riittää

Kunhan vain olet siinä

Selite: 
Näin painajaista, jossa kulta jätti mut. Herättyäni aloin itkemään eikä meinannu millään loppua. Tuli siinä unessakin niin hirveä olo, joka tuntu vielä kun heräsin.
Kategoria: 
 

Kommentit

se oli onneksi vain unta =) mutta tästä runosa pidin paljon, itsellekkin muutaman kerran käynyt noin että nähnyt painajaista...
menee suosikkeihin =)

Onneksi se oli unta.Ja hän oli siinä vieressä lohduttamassa.

 

Käyttäjän kaikki runot