Tiskaisitko puolestani, rakas?

Runoilija Virtuaalivalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluatte minulta jotain lukea, suosittelen näitä:
Naamiaiset
Kurkotan Maailman Reunan Yli...
(Toivoton?) Romantikko
Varjoja yössä
Talven lumo
Te, jotka minut niin helvetin hyvin tunnette
A One-Night Goddess
Tervetuloa tunnelmoimaan kanssani!

Kaunis kiitos kaikista kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltä!

Comeback saattaa olla tulossa, tai sitten ei. Ainakin kirjoitushalut ovat palanneet.
 

Ei todellista rakkautta osoiteta taistelukentällä
tappamalla lohikäärmeitä
tai kuolemalla rakastetun puolesta,
vaan arjen harmaudessa
huomioimalla toista kodin jokapäiväisissä askareissa.

Selite: 
Tämä siis ei varsinaisesti ole runo. Laitoin tämän aforismeihin, koska aforismi=mietelause, vaikka jostain syystä aforismit näkyvät myös "runot"-otsikon alla. Ja kerroksiakin löytyy, jos niitä vain osaa etsiä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä koskettaa syvältä. Pyyteetön rakkaus on toisen huomioimista, erilaisissa arjen tilanteissa.

Ei tämä minun miekkani tiskaamiseen ole
tehty, jalo neito - ei viittani verinen kuivaamiseen.

Jos en minä puolestasi kuole, kuka nuolen eteen
itsensä heittää - sydäntäsi suojaamaan?

Eikö minun miekkani hohtava, lohikäärmeitäkin
kauhistuttava - voi arkesi harmautta valaista?

En minä tarvitse puhtaita kuppeja, jos neitoni kaino - hymyillen odotat ovella?

niinpä, mutta runona tämä ei tosin ole kovin kummoinen. idea hyvä, mutta nojoo. :D
(mulla ei oo paljoo puhumista, tiedän :P)

Tuo on kait ihan totta ;D

Kuinka suloinen,
ja totuudenmukainen <3

 

Käyttäjän kaikki runot