Velvollisuudentuntoinen perfektionisti

Runoilija Virtuaalivalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluatte minulta jotain lukea, suosittelen näitä:
Naamiaiset
Kurkotan Maailman Reunan Yli...
(Toivoton?) Romantikko
Varjoja yössä
Talven lumo
Te, jotka minut niin helvetin hyvin tunnette
A One-Night Goddess
Tervetuloa tunnelmoimaan kanssani!

Kaunis kiitos kaikista kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltä!

Comeback saattaa olla tulossa, tai sitten ei. Ainakin kirjoitushalut ovat palanneet.
 

Sanoivat, että tule pois
"Tule pois sieltä reunalta!"
Sanoivat tahtovansa puhua
"Ei tämä ole mikään ratkaisu!"

Mutta minä suljin silmäni ja annoin mennä
Ja maa otti minut vastaan, mursi kahleeni sirpaleiksi

Ja minä lensin!

Ja maailma oli kaunis
Eikä mihinkään ollut kiire
Ja kaikki oli auki
Eikä yhtään mitään pakko tehdä

Ja minä olin - ensimmäistä kertaa -
Rauhassa ja Onnellinen

Mutta herätessäni oli kaikki niin kuin ennenkin, ja parvekkeen kaiteelle liian vaikea kiivetä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui. Piristyhän siellä!

Maailma on kaunis heille, jotka tarkkailevat sitä sadunsilmälasien lävitse.

Vau vau vau!!

Aivan uskomattoman mahtavaa.
Tekstisi aivan lensi.
Loppu palautti maanpinnalle.
Hirmusti tuli minä itseni
mieleen vuosia sitten.

Tykkään ihan liikaa tästä <3
Suosikit ->

Jotenkin, ehkä sairaallakin tavalla, tämä oli minusta hieno runo. Kaikki sympatiani kirjoittajalle, jos tämä kertoo oikean ihmisen ajatuksista.

 

Käyttäjän kaikki runot