Eksynyt

Runoilija Virtuaalivalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluatte minulta jotain lukea, suosittelen näitä:
Naamiaiset
Kurkotan Maailman Reunan Yli...
(Toivoton?) Romantikko
Varjoja yössä
Talven lumo
Te, jotka minut niin helvetin hyvin tunnette
A One-Night Goddess
Tervetuloa tunnelmoimaan kanssani!

Kaunis kiitos kaikista kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltä!

Comeback saattaa olla tulossa, tai sitten ei. Ainakin kirjoitushalut ovat palanneet.
 

Merkitykset

ovat oravannahkoja,
sosiaalisia konventioita,

eikä minä edes ole niin kuin kissa tai koira tai ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monimerkityksinen runo

 

Käyttäjän kaikki runot