Aamu

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla ensin
etsin viereltä sua.

Hamuan kädellä
sun pehmeää peittoa.

Nuuskin sun tyynyä,
puristan sen kainaloon.

Sinä tulet
painat suukon otsaani,
ehkä huulillekin.

Illalla nähdään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih<3 Ihana aamu tässä :) Oikea unelma-aamu. Suosikkeihin :)

ihana:)
ikävä ukon kainaloon iski kovin
no onneksi ilta tuo tullessaan ukon ja kainalon<3

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot