Taivaan kappaleet

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa jokin mulle kertoisi
kaipaanko aurinkoa vai kuuta,

tarvitsenko paljon valoa,
vai aivan jotain muuta.

Elänkö kuun voimalla
vai auringon valon siivellä.

Kunpa jokin mulle kertoisi,
jotta ikävääni en hukkuisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot