Nimetön

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtä hymyä vain pyysit,
yhtä kosketusta vain kaipasit.

Yksi halaus olisi päiväsi pelastanut,
itsesi olet taas uneen nukkunut.

Kunpa minun syli riittäisi.

Kunpa joku sinut samalla tavalla
huomaisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunis teksti, joka välittää ja huomio. hienoa.

Halaus ja lämmin syli monet murheet poistaa. Jokaisella pitäisi olla tällainen turvapaikka.

 

Käyttäjän kaikki runot