Nimetön

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katuja tuo pieni tytär tallaa

kotona peilistä uutta mekkoa mallaa.

Käsitystä tyttärestä ei ole kellään

millaista taakkaa hän kantaa rikkinäisellä sydämellään.

Näyttää siltä ettei tyttö paljoa maailmasta tiedä

eikä muutoksia arjessaan kovin paljoa siedä.

Onkin tuo tyttö kovan koulun käynyt

eikä koskaan viestiä taakseen jättänyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo :)

Hieno :)
Melkein olin tuo tyttö.

Heitä on monta, kantapään kautta oppi on joskus liikaa... Onneksi elämää on edessäpäin, joka saattaa muuttaa kaiken, kunhan vain kulkee eteenpäin, paikalleen ei sovi jäädä, eikä ottaa taka-askelia, vain eteenpäin, silloin voi elää :) Kiitos tästä runostasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot