Runoilun tuskaisuus

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En sanoja osaa enää kirjoittaa

ja niistä lauseita rakentaa.

En tuskaani osaa vapauttaa

ja oloani sillä helpottaa.

En iloani osaa hehkuttaa

ja siitä voimia ammentaa.

En tyydy tähän kuitenkaan

vaan puserran sanoja solkenaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei se siitä taida muuttua ajankaan myötä. Asiaa.

Vapauttava runo. Tuli hyvä mieli. :)

 

Käyttäjän kaikki runot