Askeleet

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumihankeen jää
vain yhden kulkijan askeleet.
Vähän mutkikkaat, vähän alakuloiset.

Ennen niitä oli kahdet
vieri vierekkäin, välillä peräkkäin, askel askeleen päällä.

Mutta nuo yhden kulkijan askeleet
johtavat vihdoin kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullisen haikea runo, joka päättyy onnellisesti.
rakastan tuota säettä:
'vähän mutkikkaat, vähän alakuloiset'
riipaisi syrämestä, jostain vähän syvemmältä.
kiitos. kaunis tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot