Kuudes aisti

Runoilija Ninnie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelen sun varjoa,
haistan sun ihon.

Kosketan sun ääntä,
maistan sun ilon.

Näen sun rakkauden,
kosketa mua sillä.

Itse sen tekisin
mutta en tiedä, millä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteilla ja rakkaudella ne kaikki sen tekevät, siis ryhdy toimimaan

 

Käyttäjän kaikki runot