Salaisuuksia ilmassa

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kostutan salaa huuliani
Toivoen niiden pian sulavan lämpöösi

Silität varkain kylkeäni
Kosketuksesi hiipii vaivihkaa koko keholleni

Kun vilkaiset minuun kulmiesi alta
Katsahdan nopeasti sivuun

Ettet huomaisi,
kuinka usein sinua salaa katselen

Minun on turha leikkiä arvoituksin kanssasi
Sillä olet ratkaissut kaiken jo kauan aikaa sitten

Kumarrut lähemmäksi ja kuiskaat
"Ne taitavat olla jo riittävän kosteat"

Samantien siepaten vaativan suudelman huuliltani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot