Sinilintu

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin matkalla pienen linnun
alla harmaan taivaan
Jos kurkotan kädessä leivänmuruja
ottaisiko se minut mukaansa
tuo pieni sinilintu?
Voisimmeko yhdessä karkottaa pilvien harmaan kirjon
Kurkistaa udun taakse väriloistoon
Nähdä
Uusi päivä odottaa meitä taas
Eikä tule katomaan harmaaseen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot