Hetkessä

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vapisen
Tärisen

Pidät kädestäni kiinni, peukalosi hieroo rannettani
Sormeni eksyy huulillesi

Hengitän
Punastun

Suljet silmäsi, sormenpääni katoaa suuhusi
Huomaan takertuvani sinuun taas

Kiihdyn

Pidän sinusta tiukasti kiinni vasemmalla kädelläni
Kun huulesi hyväilevät oikeaani

Unohdan muun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot