Lahja

Runoilija MelancholyMerodi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Epäröin mitä antaisin sinulle lahjaksi

Olet antanut minulle enemmän
Mitä pienissä unelmissani
en edes pystynyt kuvittelemaan

Pieniä palasia toivosta
Palan naurusta,
itsevarmuudesta,
rakkaudesta ja lämmöstä,
Paloja itsestäsi
minulle

Hetkinä
kun muita ei ole,
illan hämärässä
olen saanut kuulua sinulle
Maata sylissäsi, kietoutuen sinuun
Ihaillen kärsivällisyyttäsi
kun sormeni hitaasti liikkuvat kehollasi

Annat minun olla pieni ja hento, täristä nautinnosta
Huultesi tanssiessa vartalollani
Kiusaat,
suukotat,
nuolet,
punastun
Olen kaunis

Kun matkani eksyy pahasti tieltään,
Pelkään ja
Itken,
vailla suntaa.
Ojennat kätesi,
hymyilet,
ja sanasi saattavat minut perille jälleen

Epäröin,
Pystynkö antamaan tuon kaiken saman
sinulle

Nyt pystyn vain
Täyttämään jokaisen päivän hymylläni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot